Albaida i la seua gent

El Blog de la Dipu

jueves, 5 de febrero de 2009

ALBAIDA AMPLIA LA SEUA OFERTA COMERCIAL AMB L'OBERTURA D'UN NOU SUPERMERCAT

Albaida, 05 de febrer de 2009.- La cadena europea ALDI Supermercados ha obert un nou comerç a la ciutat d'Albaida amb més de 800 metres quadrats d'exposició i més de 700 productes en descompte. Amb aquesta obertura, a banda de contribuir a ampliar l'oferta comercial d'Albaida, també s'han creat 7 llocs de treball.

A l'acte d'inauguració va assistir l'Alcalde d'Albaida, acompanyat per la Regidora de Comerç, Sofía Quilis, i la resta de membres de l'equip de govern. Durant la visita a les noves instal·lacions estigueren acompanyats pel Gerent d'ALDI a la zona de Llevant, Martin Church; i pel Director d'Expansió, Ramón Greshake.

Segons explicaren a l'acte d'inauguració els propis directius, Aldi Supermercados segueix unes polítiques especials de descomptes, així com també manté una oferta de productes propis que es poden trobar al nou Supermecat d'Albaida.

Durant la visita a les noves instal·lacions comercials l'Alcalde d'Albaida va manifestar el seu agraïment a la Cadena ALDI per haver establit aquest nou comerç a Albaida, “ja que la voluntat de l'Equip de Govern a l'Ajuntament d'Albaida és dotar a la ciutat d'uns serveis òptims per a la població, on la diversitat i qualitat imperen sobre altres variables, oferint així a la ciutadania un ampli ventall de serveis entre els que poden escollir. Tant minoristes i mercats tradicionals com grans superficies comercials. Tot es pot i s’ha de fer compatible”

A més a més, segons va afegir Sofía Quilis Marrahí, Regidora de Comerç, “una de les nostres intencions és fer d'Albaida un eix comercial a la comarca de la Vall d'Albaida, ja que la nostra ciutat es un potencial centre de recepció de compradors de les poblacions veïnes.”

No hay comentarios:

Nueva Web y dirección

Se esta creando una web para albergar todos los contenidos de este blog que queremos ampliar con más contenido, es por lo que la nueva dirección será


http://www.albaidaysugente.co.cc

Bienvenidos al blog de Albaida y su gente / Benvinguts al blog d´Albaida i la seua gent.

Aqui encontraras información, de fiestas, historia, actuaciones, noticias de actualidad relacionadas con la Ciudad de Albaida y lo que sus ciudadanos comenten.
---------------------------------------------------------------
Aci trobaras informació de festes, historia, actuacions, noticies d´actualitat relacionades amb la Ciutat d´Albaida i lo que els seus ciutadans comenten.

PARTICIPA dejando un comentario en el blog o un email a
: albaidaysugente@hotmail.com