Albaida i la seua gent

El Blog de la Dipu

sábado, 10 de enero de 2009

Ja a passat el nadal y ara toca el pas a les festes d´hivern

En passar el 6 de Gener, es com si tot haguera cambiat.

Es preguntareu, perque diuen aixo?

Doncs la resposta es ben facil. En passar Tot Sants, els comerços ja estan inflantmos a promocions i la venda d´articles relacionats amb el nadal. Es a dir que la festa nadalenca s´ha convertit desde fa temps en una festa comercial, com son el dia de "San Valentin", El dia de la mare, el pare, el nen,...

Lo que enguany ha sigut una cosa distinta, ja que l´any 2008 sera recordats per tots, com l´any de la Crisis i del paro. Pero ni aixina la gent ha perdut les ganes de comprar. Han comprat menos pero han comprat. Ara ben bolguts lectors, arriba l´hora de les famoses rebaixes d´hivern que com la temporada de Nadal ha sigut menor que altres anys, els articles estaran mes barats del 50 % al 70 % en alguns llocs.
En definitiva este mon es un roll, si no compres hui t´ho compraras demá.

Cambiant de tema, toca parlar de les festes que venen despres de nadal al nostre poble. En arribar el 16 de Gener, celebrarem una tradició arrelada a les nostres terres, com es la Festa de Sant Antoni del Porquet, amb la tradicional cremá de la foguera que estará encesa tot el cap de Setmana, les seues torrades, benedicció dels animals, i un bon grapat d´activitats per a tots els publics.
Mes endavant al 14 de Febrer vindrá el torn de Carnestoltes, preparada pel Grup dels Kintos, i en el que participen menuts i grans a les diferents activitats ludiques que ens preparen.

I de moment prou fins que arriben les festes dels barris.

No hay comentarios:

Nueva Web y dirección

Se esta creando una web para albergar todos los contenidos de este blog que queremos ampliar con más contenido, es por lo que la nueva dirección será


http://www.albaidaysugente.co.cc

Bienvenidos al blog de Albaida y su gente / Benvinguts al blog d´Albaida i la seua gent.

Aqui encontraras información, de fiestas, historia, actuaciones, noticias de actualidad relacionadas con la Ciudad de Albaida y lo que sus ciudadanos comenten.
---------------------------------------------------------------
Aci trobaras informació de festes, historia, actuacions, noticies d´actualitat relacionades amb la Ciutat d´Albaida i lo que els seus ciutadans comenten.

PARTICIPA dejando un comentario en el blog o un email a
: albaidaysugente@hotmail.com