Albaida i la seua gent

El Blog de la Dipu

martes, 30 de diciembre de 2008

LA LLUNA EN UN COVE, llançament gener de 2009

Hola! Salutacions a tots valldalbaidins i valldalbaidines!

Tenim el gust de comunicar-vos que hem engegat un projecte editorial apassionant: " LA LLUNA EN UN COVE - Revista de relats de ficció "
Podeu veure tota la informació al respecte en la següent pàgina web: http://www.lallunaenuncove.catUs podem avançar que es tracta d'una publicació mensual i en paper de relats breus de ficció en la nostra llengua.
Existeixen uns punts de venda repartits per tot Catalunya, País Valencià, Illes Balears, etc., a on podreu adquirir el vostre exemplar.
Concretament, a La Vall d'Albaida podreu trobar la nostra publicació als següents establiments:

Llibreria "La Llibreria"C/ Martínez Valls, 1846870 OntinyentTel. 962912805.
.Llibreria "Bastida"Avinguda d'Almaig, 5646870 OntinyentTel. 962916099.
.Quiosc "La Torrona"C/ Cassià Fita, 1546870 OntinyentTel. 962383166

Per a aquelles persones que vulguen subscriure-s'hi, ho poden fer, per un període semestral, anant a la següent pàgina: http://www.lallunaenuncove.cat/p5.htm

D'altra banda, podeu enviar-nos els vostres suggeriments i les vostres observacions sobre el projecte anant al formulari ubicat en el següent lloc: http://www.lallunaenuncove.cat/p13.htm (estarem encantats de rebre els vostres missatges). Si el que voleu és col·laborar amb nosaltres enviant-nos els vostres treballs literaris, visiteu l'apartat "Col·laborar": http://www.lallunaenuncove.cat/p3.htm I si teniu cap dubte, podeu contactar directament amb el responsable del projecte, que us atendrà amb molt de gust:

Lluís Miquel Pérez, Responsable editorial de "La Lluna en un Cove"
Apartat de correus 1100 - 46870 Ontinyent, País ValenciàTelèfon: 967318713
Correu electrònic: jodemano@lallunaenuncove.cat

Us donem les gràcies per la vostra atenció, i aprofitem l'ocasió per a saludar-vos cordialment, i per a desitjar-vos un bon acabament del 2008, i un feliç any nou 2009. Salut!

La Lluna en un Cove
www.lallunaenuncove.cat

No hay comentarios:

Nueva Web y dirección

Se esta creando una web para albergar todos los contenidos de este blog que queremos ampliar con más contenido, es por lo que la nueva dirección será


http://www.albaidaysugente.co.cc

Bienvenidos al blog de Albaida y su gente / Benvinguts al blog d´Albaida i la seua gent.

Aqui encontraras información, de fiestas, historia, actuaciones, noticias de actualidad relacionadas con la Ciudad de Albaida y lo que sus ciudadanos comenten.
---------------------------------------------------------------
Aci trobaras informació de festes, historia, actuacions, noticies d´actualitat relacionades amb la Ciutat d´Albaida i lo que els seus ciutadans comenten.

PARTICIPA dejando un comentario en el blog o un email a
: albaidaysugente@hotmail.com