Albaida i la seua gent

El Blog de la Dipu

jueves, 28 de agosto de 2008

Els blocs de la Vall d’Albaida ja tenen el seu espai.

Albaida y su gente, s´adhereix a aquest projecte, per a que entre tots estem informats del que passa al nostre voltant.

Banner made with BannerFans.com, hosted on ImageShack.us

Blogaires valldalbaidins recull més d’un centenar de blocs de la comarca de tots els tipus: des de polítics a personals, passant per blocs d’actualitat local o agrupacions esportives. El recull, que seguirà actualitzant-es, és fruit de la recerca per la xarxa i de la col·laboració d’aquells que han anant descobrint el bloc que ara s’estrena. El procés per afegir-s’hi és senzill: és suficient d’afegir un comentari al post amb l’enllaç. A banda, blocaires valldalbaidins recull també els webs dels grups musicals de la comarca.

Es tracta de la segona iniciativa valenciana d’aquest tipus després de la realitzada a la Safor (Els blogs de la Safor) que ja porta uns mesos funcionant. Com a dades remarcables es pot assenyalar que el poble amb més aportacions és Bocairent, així com que la pràctica totalitat del centenar i escaig de blocs s’escriuen en valencià

No hay comentarios:

Nueva Web y dirección

Se esta creando una web para albergar todos los contenidos de este blog que queremos ampliar con más contenido, es por lo que la nueva dirección será


http://www.albaidaysugente.co.cc

Bienvenidos al blog de Albaida y su gente / Benvinguts al blog d´Albaida i la seua gent.

Aqui encontraras información, de fiestas, historia, actuaciones, noticias de actualidad relacionadas con la Ciudad de Albaida y lo que sus ciudadanos comenten.
---------------------------------------------------------------
Aci trobaras informació de festes, historia, actuacions, noticies d´actualitat relacionades amb la Ciutat d´Albaida i lo que els seus ciutadans comenten.

PARTICIPA dejando un comentario en el blog o un email a
: albaidaysugente@hotmail.com