Albaida i la seua gent

El Blog de la Dipu

sábado, 18 de octubre de 2008

L´Entra es celebra a Albaida amb retras per les pluges

Albaida fa aquest cap de setmana l’Entrà de Moros i Cristians ajornada per les pluges (Vilaweb DIVENDRES, 17/10/2008 - 19:48h)

Aquest cap de setmana del 17 al 19 d’octubre es farà l'entrada i l'ambaixada de les festes de Moros i cristians a Albaida. Tots els actes festers: Entrada de Bandes de Musica, Entrà, Ofrena, ambaixades, etc es van haver d'anul•lar per la gota freda que va caure a la nostra comarca la setmana passada. La Junta Central i l’Ajuntament van prendre una decisió que mai s’havia pres en aquesta festa, ajornar el actes cap de setmana següent.

Així que els festers i festers s’ho van haver d’agafar amb on humor i gaudir dels locals de les filaes, ja que enguany tampoc no hi havia carpa com altres anys per previndre situacions de pluja. La festa s’iniciarà el divendres 17, amb la revetla a la plaça Major a les 00:30h.

El dissabte a les 17:30h es realitzarà l’entrà de Moros i Cristians, per l’itinerari de costum, en què es mostraran els seguicis preparats per les capitanies dels Batallaers i dels Tuaregs, que es representaran en un total del 95% per cent del que estava previst. Alguna filà no durà totes les bandes de música que tenien previstes, i alguna filà no eixirà perquè gran part dels components ja no estan aquests dies a la ciutat. Aquest dissabte coincideixen les festes de Moros i cristians a Calp.

Les ambaixades es faran el diumenge a les 12 del migdia i a les 16 h des de la Glorieta fins a la plaça Major i tornant de nou a la Glorieta. Segons ha explicat el President de la Junta Central de Moros i cristians, Toni Ubeda, els festers estan molt motivats i la previsió del temps és millor que la del cap de setmana passat, i s'espera més afluència de gent per veure l’entrà. Enguany hi ha com ha novetat més cadires i tribunes que l’any passat i se n’estrenen de noves.

No hay comentarios:

Nueva Web y dirección

Se esta creando una web para albergar todos los contenidos de este blog que queremos ampliar con más contenido, es por lo que la nueva dirección será


http://www.albaidaysugente.co.cc

Bienvenidos al blog de Albaida y su gente / Benvinguts al blog d´Albaida i la seua gent.

Aqui encontraras información, de fiestas, historia, actuaciones, noticias de actualidad relacionadas con la Ciudad de Albaida y lo que sus ciudadanos comenten.
---------------------------------------------------------------
Aci trobaras informació de festes, historia, actuacions, noticies d´actualitat relacionades amb la Ciutat d´Albaida i lo que els seus ciutadans comenten.

PARTICIPA dejando un comentario en el blog o un email a
: albaidaysugente@hotmail.com