Albaida i la seua gent

El Blog de la Dipu

viernes, 24 de octubre de 2008

El tèxtil de la Vall a Austràlia

(Vilaweb 24-10-2008)

Quatre empreses valencianes participaran en una Missió Comercial de tèxtils per a la llar a Austràlia, que tindrà lloc a les ciutats de Sídney i Melbourne. L'ICEX ha preparat una agenda de treball en la qual participen tres empreses de la Vall d'Albaida: Cañete S.A.,Dimas S.A. i Tèxtil Antilo, S.L. La missió s'emmarca en el pla d'accions de promoció del sector que el Departament Comercial d'ATEVAL, Home Tèxtils From Spain, realitza en suport de les empreses tèxtils. En aquesta ocasió, ATEVAL ha comptat amb la col·laboració de l'Institut de Comerç Exterior (ICEX) i l'Oficina Econòmica i Comercial de l'estat espanyol a Sídney.

Aquesta oficina ha preparat una agenda de treball personalitzada per a cada empresa de manera que es puguen entrevistar amb professionals del sector els dies 27 i 28 d'octubre a Sídney, i del dia 29 al 31 a Melbourne. Segons han explicat des del sector, rl mercat australià ofereix perspectibes interessants de negoci per als productes de tèxtil per a la llar i decoració tals com teixits per a tapisseria, cortinetes, cortines, lencería de llit, jacquards, brodats, etc. A més, el mercat exterior australià de productes tèxtils per a la llar està dominat per les importacions.

No hay comentarios:

Nueva Web y dirección

Se esta creando una web para albergar todos los contenidos de este blog que queremos ampliar con más contenido, es por lo que la nueva dirección será


http://www.albaidaysugente.co.cc

Bienvenidos al blog de Albaida y su gente / Benvinguts al blog d´Albaida i la seua gent.

Aqui encontraras información, de fiestas, historia, actuaciones, noticias de actualidad relacionadas con la Ciudad de Albaida y lo que sus ciudadanos comenten.
---------------------------------------------------------------
Aci trobaras informació de festes, historia, actuacions, noticies d´actualitat relacionades amb la Ciutat d´Albaida i lo que els seus ciutadans comenten.

PARTICIPA dejando un comentario en el blog o un email a
: albaidaysugente@hotmail.com