Albaida i la seua gent

El Blog de la Dipu

miércoles, 1 de octubre de 2008

Dustin Wimmer correrà al campionat estatal de Quad Cross a Albaida y el Albaidense Eduard Ullastre campeón de España de Q1


Efectivament, Albaida i el circuït La Vega es vestiran de gala per a veure en directe una de les màximes sensacions mundials de cross, el campió mundial dels Estats Units de Quad-Cross, Dustin Wimmer. El MotoClub Ciutat d’Albaida considera un gran honor que els promotors estatals de la Quad Cross Competició hagen confiat en ells i en el seu circuït per a elevar a la màxima expressió l'última prova del Campionat d’Espanya.
El campió americà correrà amb els millors pilots de tot l’estat espanyol en aquesta última prova del campionat estatal que se celebrarà 8 i 9 de novembre a Albaida. Wimmer correrà amb el seu propi quad, que l’equip Suzuki-Yoshimura li portarà des dels EUA expressament per a participar en la competició. Al finalitzar la cursa, el quad de Dustin Wimmer serà subhastat durant el lliurament de premis.
EL ALBAIDENSE EDUARD ULLASTRE ES EL CAMPEÓN DE ESPAÑA DE QUAD CROSS Q1
(Radio Ontinyent 01-10-2008)

La Localidad d’Albaida está de enhorabuena por el triunfo de Eduard Ullastre, consiguiendo proclamarse campeón de Quad Cross Q1. La sexta edición del campeonato se disputo este domingo en la localidad malagueña de Vélez Málaga. Con esta victoria se convierte en el mejor de la categoría, a falta de la última prueba que se disputará en Albaida el 9 de noviembre.

El circuito de Vélez Málaga ofreció un trazado espectacular, con numerosos y bonitos saltos. Además, destacó la gran afluencia del público, que sin duda ayudó a fortalecer el espectáculo.

No hay comentarios:

Nueva Web y dirección

Se esta creando una web para albergar todos los contenidos de este blog que queremos ampliar con más contenido, es por lo que la nueva dirección será


http://www.albaidaysugente.co.cc

Bienvenidos al blog de Albaida y su gente / Benvinguts al blog d´Albaida i la seua gent.

Aqui encontraras información, de fiestas, historia, actuaciones, noticias de actualidad relacionadas con la Ciudad de Albaida y lo que sus ciudadanos comenten.
---------------------------------------------------------------
Aci trobaras informació de festes, historia, actuacions, noticies d´actualitat relacionades amb la Ciutat d´Albaida i lo que els seus ciutadans comenten.

PARTICIPA dejando un comentario en el blog o un email a
: albaidaysugente@hotmail.com