Albaida i la seua gent

El Blog de la Dipu

jueves, 9 de octubre de 2008

Per primera vegada en la història de la festa de Moros i Cristians s'anul·la l'entrada

Suspesa l’Entrà de Moros i Cristians d’Albaida (Vilaweb 09/10/2008)

Finalment els meteoròlegs han tingut raó i no s’ha pogut fer l’Entrà de Moros i Cristians de la ciutat d’Albaida. La pluja s'ha escampat per tota la comarca i les dels voltants, i ha afectat sobretot aquesta ciutat que està en festes. Totes les filaes tant del bàndol cristià com moro, s’han quedat als seus locals, per almenys gaudir de la xarangueta i de les copetes. Les capitanies dels Batallers i dels Tuaregs hauran d'esperar unes dies.

Tot estava preparat, retramissió en directe per televisió i per la ràdio; seguicis i ballets... Després de reunir-se tota la junta central de Moros i Cristians, els càrrecs festers, el regidor de festes i l’alcalde, s’ha acordat que s’anul·lava l’acte fins dissabte 18 d’octubre. Els altres actes programats per a demà, l’entrà infantil i l’ofrena de flors a la Mare de Déu del Remei, es realitzaran segons l’oratge ho permeta, així tots els actes fins dissabte 11 d’octubre que és l’últim dia de la festa amb les ambaixades.

No hay comentarios:

Nueva Web y dirección

Se esta creando una web para albergar todos los contenidos de este blog que queremos ampliar con más contenido, es por lo que la nueva dirección será


http://www.albaidaysugente.co.cc

Bienvenidos al blog de Albaida y su gente / Benvinguts al blog d´Albaida i la seua gent.

Aqui encontraras información, de fiestas, historia, actuaciones, noticias de actualidad relacionadas con la Ciudad de Albaida y lo que sus ciudadanos comenten.
---------------------------------------------------------------
Aci trobaras informació de festes, historia, actuacions, noticies d´actualitat relacionades amb la Ciutat d´Albaida i lo que els seus ciutadans comenten.

PARTICIPA dejando un comentario en el blog o un email a
: albaidaysugente@hotmail.com