Albaida i la seua gent

El Blog de la Dipu

jueves, 16 de octubre de 2008

Pot de plom presentarà el seu nou espectacle "CANVI CLIMATIC CIRCUS" el divendres 24 d'octubre a Albaida.

L’acte està organitzat pel BLOC d’Albaida i s’emmarca dintre les celebracions de l’any Jaume I.
El proper divendres 24 d’octubre a les 22’30 de la nit a l’antic Cinema Odeón d’Albaida la companyia de teatre “Pot de Plom”, encapçalada pel polifacètic Xavi Castillo, presentarà el seu nou espectacle, anomenat“Canvi Climàtic Circus”, al públic d’Albaida i també de la seua Vall. L’acte està organitzat pel BLOC d’Albaida i s’emmarca dintre les celebracions previstes pel col•lectiu amb motiu del 800 aniversari del naixement del rei Jaume I.

La companyia Pot de Plom porta a terme propostes de creació propia amb la búsqueda d’una fòrmula de teatre còmic, dinàmic i popular. Així, propostes com les conegudes “L’estrany viatge”, “El chou”, etc., han tingut bona crítica i gran acollida per part del públic.El col•lectiu del BLOC d’Albaida vol commemorar, amb actuacions com aquesta, el 800 aniversari del naixement del rei Jaume I, remarcant d’eixa forma la importància que dita figura histórica tingué per als valencians i també per als albaidins.Les entrades per a vore l’espectacle tenen un preu unitari de 5 euros i podran ser adquirides als menbres del col·lectiu d'Albaida o abans de començar aquest en les taquilles de l’antic Cinema Odeón d’Albaida.

XAVI CASTILLO – POT DE PLOM presenta:

CANVI CLIMÀTIC CIRCUS

Sinopsi:
esprés d’espectacles com “El Chou” , “L’estrany Viatge” o “L’heretge de Xàtiva”, Pot de Plom i Xavi Castillo proposen “a new experience”: Una historieta sobre el Canvi Climàtic, un espectacle còmic-apocalíptic que jugarà amb el calfament global, l’efecte hivernacle, la pujada del nivell del mar, el desglaçament dels polos, les sequeres, la revolució de la fauna i flora, la deforestació, el G-8… en resum: la Terra està calenta! De manera que Pot de Plom proposa: Folleu, folleu que el món s’acaba!!

FITXA ARTÍSTICA

- Autor, actor i director: Xavi Castillo
- Cantant en escena: Núria Martín
- Banda sonora: Panchi Vivó
- Tècnic so i llum: Toni Sancho i Calleja
- Vestuari i utilleria: Ferran i Vicent (El Taller)

És una producció de Pot de Plom Teatre

No hay comentarios:

Nueva Web y dirección

Se esta creando una web para albergar todos los contenidos de este blog que queremos ampliar con más contenido, es por lo que la nueva dirección será


http://www.albaidaysugente.co.cc

Bienvenidos al blog de Albaida y su gente / Benvinguts al blog d´Albaida i la seua gent.

Aqui encontraras información, de fiestas, historia, actuaciones, noticias de actualidad relacionadas con la Ciudad de Albaida y lo que sus ciudadanos comenten.
---------------------------------------------------------------
Aci trobaras informació de festes, historia, actuacions, noticies d´actualitat relacionades amb la Ciutat d´Albaida i lo que els seus ciutadans comenten.

PARTICIPA dejando un comentario en el blog o un email a
: albaidaysugente@hotmail.com