Albaida i la seua gent

El Blog de la Dipu

domingo, 30 de noviembre de 2008

Alumnes , pares i professors protesten a la porta de l’IES d’Albaida

Duien cascs per denunciar el perill que suposa entrar al centre (Vilaweb 29-11-2008)

L’alumnat de l’IES ‘Josep Segrelles’ d’Albaida es va quedar ahir divendres a la porta del centre en senyal de protesta pel perill que representa l’accés pel soportal d’entrada. Pares, mares i professors es van afegir a la protesta, organitzada per l’AMPA. Molts dels assistents duien cascs al cap per posar en evidència el perill dels despreniments de plaques del soportal d'entrada que s’estan produint des de fa setmanes.

Segons han denunciat des de l’AMPA, ha passat vora un mes des que se’n va informar a la Conselleria d’Educació, però encara no s’ha donat cap de solució, i afigen que ‘una cinta col·locada a l’entrada per impedir el pas a l’institut per eixe punt no és la solució i a més, i a causa del vent que està fent estos dies les plaques que es despengen es poden desplaçar fora de l’àrea de protecció’. La situació afecta espceialment una alumna amb cadira de rodes, ja que aquesta és l’única entrada adaptada del recinte. L’AMPA exigeix que es prenguen mesures immediates i anuncia que les mobilitzacions continuaran fins que la situació de perill desaparega. En el comunicat emés, els pares lamenten ‘no tindre el nivell d’anglès suficient per fer arribar al conseller Font de Mora la nostra protesta en eixa llengua’.

No hay comentarios:

Nueva Web y dirección

Se esta creando una web para albergar todos los contenidos de este blog que queremos ampliar con más contenido, es por lo que la nueva dirección será


http://www.albaidaysugente.co.cc

Bienvenidos al blog de Albaida y su gente / Benvinguts al blog d´Albaida i la seua gent.

Aqui encontraras información, de fiestas, historia, actuaciones, noticias de actualidad relacionadas con la Ciudad de Albaida y lo que sus ciudadanos comenten.
---------------------------------------------------------------
Aci trobaras informació de festes, historia, actuacions, noticies d´actualitat relacionades amb la Ciutat d´Albaida i lo que els seus ciutadans comenten.

PARTICIPA dejando un comentario en el blog o un email a
: albaidaysugente@hotmail.com