Albaida i la seua gent

El Blog de la Dipu

domingo, 30 de noviembre de 2008

PROCLAMACIÓ DE LES REGINES DE FIRA I FESTES 2009

Hui 30 de Novembre, i coincidint amb el començament de l´advent es ja tradicional el celebrar la proclamació de les Regines de Fira i Festes 2009 d´Albaida en el marc incomparable del Retable Major de l´Església Arciprestal de l´Assumpció de la Mare de Déu. En la que han tingut presencia tots els involucrats en estes festes, com son la Comisió de Festes 2009, les Cambreres de la Verge del Remei, la Junta Central de Moros i Cristians, l´Alcalde en representació de l´Ajuntament i del poble en general, el Rector de la parroquia i Capellá Reial de la Capella de la Verge del Remei, i les Regines i president del any 2008.

En aquesta ocasió per part de la Comissió 2009 i en representació de les dames a eixit elegida la Srta. Lirios Ramón Boronat, Regina Major de la Fira i Festes 2009. I en el cas de la Comissió Infantil es la Xiqueta, Alícia Palací Sala, Regina Infantil de la Fira i Festes 2009.

No hay comentarios:

Nueva Web y dirección

Se esta creando una web para albergar todos los contenidos de este blog que queremos ampliar con más contenido, es por lo que la nueva dirección será


http://www.albaidaysugente.co.cc

Bienvenidos al blog de Albaida y su gente / Benvinguts al blog d´Albaida i la seua gent.

Aqui encontraras información, de fiestas, historia, actuaciones, noticias de actualidad relacionadas con la Ciudad de Albaida y lo que sus ciudadanos comenten.
---------------------------------------------------------------
Aci trobaras informació de festes, historia, actuacions, noticies d´actualitat relacionades amb la Ciutat d´Albaida i lo que els seus ciutadans comenten.

PARTICIPA dejando un comentario en el blog o un email a
: albaidaysugente@hotmail.com