Albaida i la seua gent

El Blog de la Dipu

lunes, 3 de noviembre de 2008

Els titelles tornen a ser els protagonistes als escenaris de la Vall

Dimarts comença la XXIV Mostra de Titelles de la Vall d'Albaida (Vilaweb 3-11-2008)

Dèsset companyies representaran en escenaris de quinze municipis de la Vall els seus espectacles dins de la XXIV Mostra de Titeles de la Vall d’Albaida, que s’inicia aquest dimarts 4 de novembre, i s’allarga fins diumenge dia 9. L’acte d’inauguració se celebrarà a Albaida, a les 12 h al Museu Internacional de Titelles. En total hi haurà 60 sessions entre tallers i representacions, a més de tres exposicions que completaran les activitats organitzades per la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida en coordinació amb els ajuntaments.

Les companyies provenen en aquesta edició del Canadà, Espanya, Galícia, Itàlia i Portugal, a més de les cinc del nostre país. El jurat que atorgarà els premis de la mostra està format per Pilar Rodríguez, gestora cultural i programadora teatral de Meliana, Fabrizio Meschini i Miguel Monrabal, actors i directors teatrals, i el periodista Enric Albero. La cloenda tindrà lloc el diumenge 9 de novembre a la Sala Multiusos d’Ontinyent, a les 19.30 h.

No hay comentarios:

Nueva Web y dirección

Se esta creando una web para albergar todos los contenidos de este blog que queremos ampliar con más contenido, es por lo que la nueva dirección será


http://www.albaidaysugente.co.cc

Bienvenidos al blog de Albaida y su gente / Benvinguts al blog d´Albaida i la seua gent.

Aqui encontraras información, de fiestas, historia, actuaciones, noticias de actualidad relacionadas con la Ciudad de Albaida y lo que sus ciudadanos comenten.
---------------------------------------------------------------
Aci trobaras informació de festes, historia, actuacions, noticies d´actualitat relacionades amb la Ciutat d´Albaida i lo que els seus ciutadans comenten.

PARTICIPA dejando un comentario en el blog o un email a
: albaidaysugente@hotmail.com