Albaida i la seua gent

El Blog de la Dipu

lunes, 24 de noviembre de 2008

EL AMPA DEL INSTITUTO SEGRELLÉS DE ALBAIDA DENUNCIA LA PELIGROSIDAD QUE SUPONE EL MAL ESTADO DE LA ENTRADA PRINCIPAL DE LA ESCUELA

Entrar cada dia a l’ Institut Segrellés d’ Albaida s’ ha convertit en una situació d’ alt risc per als seus alumnes. (Radio Ontinyent 24-11-2008)

Degut a les fortes pluges han començat a caure les plaques de pladur de l’ entrada principal, l´única adaptada del recinte i que té un soportal d’ uns 11 metres d’ alçaria que en la seua part inferior i exterior està coberta per este tipus de làmines. Ja n’ han caigut dos i moltes més amenacen a caure en un espai pel que passen cada dia més de 800 alumnes.

A instancies de Vicent Albert, arquitecte en cap de la Unitat Tècnica de Construccions, la Direcció del centre va tancar l’ entrada col·locant una cinta per impedir el pas a l’ institut per eixe punt. El problema és que el vent pot desplaçar les plaques fora de l’ àrea de protecció i passen les setmanes i des de la Conselleria encara no han donat cap solució al problema.

Els pares i les mares de l’ AMPA ‘ denunciem la situació davant la perillositat que entranya per als alumnes i exigeixen diligència a la Conselleria d’ Educació per intentar resoldre el problema, i no tindre que lamentar cap desgraciat accident’.

La associació reitera a l’autoritat educativa corresponent que es prenguen mesures immediates, i si l’administració no respon a la demanda, els manifesten que els pares i les mares del José Segrelles iniciaran mobilitzacions per garantir la integritat física del alumnat.

No hay comentarios:

Nueva Web y dirección

Se esta creando una web para albergar todos los contenidos de este blog que queremos ampliar con más contenido, es por lo que la nueva dirección será


http://www.albaidaysugente.co.cc

Bienvenidos al blog de Albaida y su gente / Benvinguts al blog d´Albaida i la seua gent.

Aqui encontraras información, de fiestas, historia, actuaciones, noticias de actualidad relacionadas con la Ciudad de Albaida y lo que sus ciudadanos comenten.
---------------------------------------------------------------
Aci trobaras informació de festes, historia, actuacions, noticies d´actualitat relacionades amb la Ciutat d´Albaida i lo que els seus ciutadans comenten.

PARTICIPA dejando un comentario en el blog o un email a
: albaidaysugente@hotmail.com