Albaida i la seua gent

El Blog de la Dipu

miércoles, 17 de septiembre de 2008

AFMAVA celebra la setmana de l´Alzheimer amb el Vé Encontre de Familiars i Pacients d´Alzheimer

(Vilaweb 16/09/2008)

L’Associació de Familiars i Malats d’Alzheimer (AFMAVA), ha celebrat durant aquesta setmana diferents activitats al voltant del dia Mundial de l’Alzheimer que se celebra el 21 de setembre. Aquest dimarts es va muntar una taula informativa al Mercat Municipal d’Albaida, on es van recollir donatius. El 18 de setembre se celebrarà el V Encontre de Familiars i Pacients amb Alzheimer, que inclourà una missa i un dinar solidari.

Per últim el divendres 19 de Setembre, tindrà lloc la projecció de la pel·lícula '¿Y tú quién eres?' del director Antonio Mercero, a la seu de d'AFMAVA, al c/Arqueòleg Ballester, 43 baix d’Albaida. A continuació es realitzarà un cine-fòrum. Albaida compta amb un centre de dia per a malalts d’Alzheimer d'Albaida des juny de 2000, que atén actualment 29 malalts. L'Ajuntament d'Albaida ha anunciat el projecte 'Font de la Vila', que acollirà un nou centre de dia per a malalts d’Alzheimer, la nova Llar dels Jubilats, l'escoleta infantil 'La Immaculada', la nova Biblioteca Municipal, i vivendes de protecció oficial.

No hay comentarios:

Nueva Web y dirección

Se esta creando una web para albergar todos los contenidos de este blog que queremos ampliar con más contenido, es por lo que la nueva dirección será


http://www.albaidaysugente.co.cc

Bienvenidos al blog de Albaida y su gente / Benvinguts al blog d´Albaida i la seua gent.

Aqui encontraras información, de fiestas, historia, actuaciones, noticias de actualidad relacionadas con la Ciudad de Albaida y lo que sus ciudadanos comenten.
---------------------------------------------------------------
Aci trobaras informació de festes, historia, actuacions, noticies d´actualitat relacionades amb la Ciutat d´Albaida i lo que els seus ciutadans comenten.

PARTICIPA dejando un comentario en el blog o un email a
: albaidaysugente@hotmail.com