Albaida i la seua gent

El Blog de la Dipu

viernes, 19 de septiembre de 2008

Ya tinguem les festes damunt!!!

Pregó de Festes 2008
El Diumenge 21 de setembre des de les 20:00 h, es fará una Cercavila des del Parc de la Glorieta fins la Plaça Major, amb la participació de les Corts d’Honor i els Festers, amb les seues Regines.

Aniran precedits del Grup d’Animació “L’Esclat”, el Grup de Danses “La Vall” d’Albaida,i la Colla de Xirimiters i Tabaleters “La Pedrera” d’Albaida. En arribar a la Plaça Major, PREGÓ DE FESTES 2008 des del balcó de l’Ajuntament, a càrrec de la Regina Major de Fira i Festes 2008 Srta. Pilar Vidal Vicent, i de l’Alcalde d’Albaida, Juan José Beneyto Galbis.

No hay comentarios:

Nueva Web y dirección

Se esta creando una web para albergar todos los contenidos de este blog que queremos ampliar con más contenido, es por lo que la nueva dirección será


http://www.albaidaysugente.co.cc

Bienvenidos al blog de Albaida y su gente / Benvinguts al blog d´Albaida i la seua gent.

Aqui encontraras información, de fiestas, historia, actuaciones, noticias de actualidad relacionadas con la Ciudad de Albaida y lo que sus ciudadanos comenten.
---------------------------------------------------------------
Aci trobaras informació de festes, historia, actuacions, noticies d´actualitat relacionades amb la Ciutat d´Albaida i lo que els seus ciutadans comenten.

PARTICIPA dejando un comentario en el blog o un email a
: albaidaysugente@hotmail.com