Albaida i la seua gent

El Blog de la Dipu

jueves, 11 de septiembre de 2008

Odi en el Cd LA GIRA 08

Dos grups de la Vall al disc de la Gira ‘08
(Vilaweb 11-09-2008)

Després de 22 concerts i 20.000 assistents entre març i juliol d’enguany, el Festival Itinerant de Música en Valencià presenta el CD recopìlatori ‘La Gira 08-El disc de la Música en Valencià’, editat per Escola Valenciana, organitzadora del festival. El disc inlcou 22 temes de grups valencians que han presentat disc durant aquest any, entre els quals Atzukak (Ontinyent) i Odi (Albaida). Propaganda pel Fet n’ha posat el segell discogràfic.

La presentació del III Disc de la Música en Valencià-La Gira 08 es va fer dimecres a la sala el Loco de València amb un concert del grup Rapsodes. L’acte s’emmarcà dins del programa especial Nit 25 Anys de TV3 amb connexions en directe durant la presentació del disc. Enguany s’han presentat als premis Ovidi Montllor més de 50 nous treballs, superant els registres de les darreres edicions.


El CD es distribuirà de forma gratuïta el mes d’octubre amb la revista Enderrock, el periòdic l’Avanç i altres punts de distribució comarcals establerts per Escola Valenciana. Al disc hi són presents els grups: La Gossa Sorda, Pau Alabajos, Verdcel, Rapsodes, 121db, Orxata Sound System, Inòpia, Desgavell, Lilit i Dionís, Aluminosis, Paral·lel 84, Atzukak, Carraixet, Amanida Peiot, Bakanal, Malagäna Ska, Voltor, The Skafeinats, Odi, Crim, Kave Kanem i Dani Miquel.

No hay comentarios:

Nueva Web y dirección

Se esta creando una web para albergar todos los contenidos de este blog que queremos ampliar con más contenido, es por lo que la nueva dirección será


http://www.albaidaysugente.co.cc

Bienvenidos al blog de Albaida y su gente / Benvinguts al blog d´Albaida i la seua gent.

Aqui encontraras información, de fiestas, historia, actuaciones, noticias de actualidad relacionadas con la Ciudad de Albaida y lo que sus ciudadanos comenten.
---------------------------------------------------------------
Aci trobaras informació de festes, historia, actuacions, noticies d´actualitat relacionades amb la Ciutat d´Albaida i lo que els seus ciutadans comenten.

PARTICIPA dejando un comentario en el blog o un email a
: albaidaysugente@hotmail.com