Albaida i la seua gent

El Blog de la Dipu

domingo, 7 de septiembre de 2008

Tornar a la feina

Ja estem al mes de setembre, em deixat arrere la fira, les festes de l´Aljorf, hara es hora de tornar a la feina, de recontrarse amb els companys, veure si la fabrica/empresa continua en el mateix lloc. Recuperarse de les vacances (el sindrome post-vacacional), que no es gens facil, tindre que matinar, els nens tornar a l´escola, en definitiva tornar a la rutina.

Pero no patiu, que hara en vindre finals de setembre ja tinguem un xicotet parentessí a la nostra població, que tindrá començament amb el pregó de festes, inauguracións, processons, ofrendes, la nit de l´olla i amb l´entra de moros i cristians...


I com no temps de retrobarse amb la familia i gent que durant la resta de l´any no vegem i esperem a que vinguen festes del poble per a agafar eixos dies de festa i reencontrarse amb els companys de comparsa.


Per tant, als que vingueu de vacances, paciencia i agafeu la faena amb tranquilitat i paciencia, i lo que "no puedas hacer hoy dejatelo para mañana" que la faena no es menejara del puesto si ningu la fa. Als que no les heu agafat, Que espereu per ha agafarles? que l´any s´acaba.
I per a tots en general, anem omplint les despenses per als convidats que puguen vindre (si vullgueu que vos visite per a que no es faja roin el putjero m´envieu un correu), les cervecetes i refrescs fresquets per a estos dies de alegria, companyerisme i festa que dintre de poc ens inundaran els carrers.

(Continuara...)

No hay comentarios:

Nueva Web y dirección

Se esta creando una web para albergar todos los contenidos de este blog que queremos ampliar con más contenido, es por lo que la nueva dirección será


http://www.albaidaysugente.co.cc

Bienvenidos al blog de Albaida y su gente / Benvinguts al blog d´Albaida i la seua gent.

Aqui encontraras información, de fiestas, historia, actuaciones, noticias de actualidad relacionadas con la Ciudad de Albaida y lo que sus ciudadanos comenten.
---------------------------------------------------------------
Aci trobaras informació de festes, historia, actuacions, noticies d´actualitat relacionades amb la Ciutat d´Albaida i lo que els seus ciutadans comenten.

PARTICIPA dejando un comentario en el blog o un email a
: albaidaysugente@hotmail.com