Albaida i la seua gent

El Blog de la Dipu

lunes, 22 de septiembre de 2008

Albaida enceta el seu periode de festes, anem escalfant motors...

Albaidins, albaidines, ciutadans d´Albaida.... ja estem en festes.

Amb el pregó de ahir per la vesprada, es va donar el inici a les festes del 2008. Va ser un acte en el que va tindre lloc gent de la població, ciutadans de poblacions veines, i gent que viu a la nostra població i que no havia vist mai el pregó.


El acte va estar precedit per els gegants, que durant l´anys son guardats a la torre de ponent del palau marquesal a la tourist info. Despres vingueren els nanos i els caballets, recuperant un dels balls que ballaven a les processons i que poc a poc anant reviscolant de l´oblit. A continuació el grup de dances La Vall, amb les seues dançades i amb una cantera de balladors que donava goig de vorelos ballar.


Tot seguit baixaven desde la glorieta cap a la plaça major, les dames, festers, dametes, pajes i el president amb la reina de festes, que va ser la que protagonitzá el pregó, que amb les seues paraueles d´invitació ens va iniciar en aquestes festes, que serán del gust de grans i xicotets, es a dir per a tots els gustos.

Per part d´Albaida i la seua gent, nomes ens queda convidarlos a que pasen unes festes i als foranis convidarlos a que vinguen a visitarnos en aquests dies tan importants per a la població d´Albaida.

No hay comentarios:

Nueva Web y dirección

Se esta creando una web para albergar todos los contenidos de este blog que queremos ampliar con más contenido, es por lo que la nueva dirección será


http://www.albaidaysugente.co.cc

Bienvenidos al blog de Albaida y su gente / Benvinguts al blog d´Albaida i la seua gent.

Aqui encontraras información, de fiestas, historia, actuaciones, noticias de actualidad relacionadas con la Ciudad de Albaida y lo que sus ciudadanos comenten.
---------------------------------------------------------------
Aci trobaras informació de festes, historia, actuacions, noticies d´actualitat relacionades amb la Ciutat d´Albaida i lo que els seus ciutadans comenten.

PARTICIPA dejando un comentario en el blog o un email a
: albaidaysugente@hotmail.com