Albaida i la seua gent

El Blog de la Dipu

lunes, 15 de septiembre de 2008

Presentació Llibre de Festes 2008 d´Albaida

Presentació del Llibre de les Festes Patronals i de Moros i Cristians de 2008 d’Albaida
( Vilaweb 15/09/2008 )

Amadeo Pont guanya el concurs de cartells de les Festes d'Albaida
Al saló de plens de l'ajuntament es va presentar el llibre de les Festes d’Albaida 2008, amb la presència de l’Alcalde, J J Benyeto, el regidor de Festes, Pepe Espi, el rector de la Parròquia, Juan José López, el President de la Junta de Moros i Cristians, Juan A. Ubeda, les Reines de les Festes, Pilar Vidal i Cristina Vilaplana, el president de la Comissió de Festes de 2008, Sean Blasco i el coordinador del llibre, Vicent Navarro.

Navarro, va ser l’encarregat d’explicar tot el procés d’elaboració del llibre. Destacà que el llibre de les Festes no és un àlbum de fotos dels festers, ni d’Albaida, encara que en té més de 300, sinó que és un tros de la història albaidina que reflecteix la societat del segle XXI. Va assenyalar que enguany és molt cridanera la disminució de la publicitat, cosa que repercutirà en algun que altre lloc. I va agrair a la impremta Colorgraf Albaida, S.L. la professionalitat en l’elaboració del programa, així com en totes les indicacions realitzades. Per finalitzar, als futurs festers els va animar a treballar per la festa, destacant que malgrat de les errades o inconvenients que al llarg de tot un any de treball poden sorgir, 'fa més el que vol que el pot'.

Per la seua part, tant el president de les festes, com l’alcalde d’Albaida, van agrair la tasca feta al coordinador i col·laboradors del llibre de les festes, així com a tots els col·lectius que participen en la festa (reines, comissió, cambreres, ancians, moros i cristians, etc) ja que entre tots es fan un festes molt dignes dedicades a la Mare de Déu del Remei, patrona d’Albaida. Va animar a tenir, tots els albaidins, el llibre de les festes i per últim va fer una crida a tot el públic present a acudir el proper diumenge a la plaça Major al Pregó de les festes.

En finalitzar l’acte, les reines de les festes i el president van fer entrega dels primers llibres a l’alcalde d’Albaida, al rector de la Parròquia i al president de la Junta Central de Moros i Cristians. A l’acte també es va lliurar el premi al guanyador del Concurs del Cartell de les Festes, que enguany va recaure en el jove Amadeo Pont Soler. Cartell que amb el lema “Albaida en festes”, serveix de portada al llibre de les festes; on estan representats, amb un muntatge fotogràfic, tots els elements tradicionals de la festa albaidina, els troncs de la Foguera de Sant Antoni, les espases i sabres que representen la festa de Moros i Cristians, i la imatge de la Mare de Déu que mira una vista d’Albaida. A partir del dilluns els festers iniciaran el repartiment del llibre-programa de festes.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Be, es la primera vegada que veig les festes de aquest poble, i man impressionat prou la veritat....Son superllargues i e vist que hi ha un poc de tot....Alomillor em passe per alli, aixo bé, si em convides....

Nueva Web y dirección

Se esta creando una web para albergar todos los contenidos de este blog que queremos ampliar con más contenido, es por lo que la nueva dirección será


http://www.albaidaysugente.co.cc

Bienvenidos al blog de Albaida y su gente / Benvinguts al blog d´Albaida i la seua gent.

Aqui encontraras información, de fiestas, historia, actuaciones, noticias de actualidad relacionadas con la Ciudad de Albaida y lo que sus ciudadanos comenten.
---------------------------------------------------------------
Aci trobaras informació de festes, historia, actuacions, noticies d´actualitat relacionades amb la Ciutat d´Albaida i lo que els seus ciutadans comenten.

PARTICIPA dejando un comentario en el blog o un email a
: albaidaysugente@hotmail.com